Berliin tuleb Tallinnasse! HALLis esineb techno-DJ Ben Klock

Kultuuritoimetus
Copy
Klubi HALL
Klubi HALL Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeval, 21. novembril toimub klubis HALL varajane tantsupidu, mille peaesinejaks on Ben Klock – plaadifirma Klockworks asutaja, üks Berghaini klubi esimesi resident-DJsid ning Berliini techno-kultuuri võrdkujusid.

Klocki nimi ei ole asjata figureerinud Resident Advisori parimate DJde topis – kõik, kes tema sette on kuulnud ja näinud, teavad rääkida mitmekülgsest valikust, mis oma intensiivsusest ja jõust hoolimata suudavad tekitada emotsioone ning luua narratiivi.

Ben Klock
Ben Klock Foto: Klubi HALL

Klock ise on öelnud: «Laval olemine võib mõjuda rasketel aegadel teraapiana. Kui minek on hea ja sa rahvaga suhestud, võib see tekitada kõige imelisemaid tundeid maailmas ning panna kõik muu unustama.»

Kuna koroonapiirangute tõttu peavad klubid uksed sulgema südaööst, astub Ben Klock lavale juba kell 19 õhtul, millele eelnevad ja järgnevad setid HALLi residentide Micaela Saraceno, Artur Läätse ja Kaspar Kivilo poolt.

HALLi esindaja Elena Natale sõnul on nende jaoks oluline meelde tuletada, et ajal, mil terve öösektor on koroonameetmete tõttu suletud, tuleks ööelu endiselt hoida ja toetada.

Seoses kasvava COVID-19 viirusesse nakatunute arvuga Eestis, on HALLi külastades kohustuslik kanda maski. Ürituse korraldajad tagavad desinfitseerimisvahendite olemasolu ning külastajate hajutatuse klubi ruumides. Lisaks soovitavad korraldajad kõigil alla laadida HOIA äpi, mille abil saab teada võimalikust lähikontaktist COVID-19 nakatunuga. Klubisse ei ole lubatud inimesed, kes on viimase 14 päeva jooksul nakatunud COVID-19 viirusesse või olnud lähikontaktis COVID-19 haigestunuga. Kui oled haige või tunned end haigena, jää koju!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles