Juurikas. Maskid on süvariigi vandenõu (14)

Uuno Prostamool
, Euroopa Haige Mees
Copy
Teeme rahval tuju paremaks
Teeme rahval tuju paremaks Foto: Allan Hmelnitski

Väga paljudel kodanikel on õigustatud küsimus: miks on valitsus läinud rahva maskistamise libedat teed? Kas valitsusele ei meeldi eesti inimeste ausad, valged näod?

Jah, võib ütelda küll, et ei meeldi. Valitsuse meelest on Eestis ikka veel liiga vähe mittevalgeid nägusid. Eriti selliseid, kus nägu katab must kott silmaaukudega, kus säravad salapärased tumedad mandlisilmad.

Selleks et muuta Eesti tänavapilti sarnaseks idamaisesse kultuuriruumi kuuluva Prantsusmaaga, on mindud elanikkonna vägivaldse maskistamise teed. Juhtnöörid tulevad Pariisist, kus klaaspüramiidi all on templirüütlite peakontor. 

Käsuliin on selge. Kõrgemalt poolt tuleb reptiilidele korraldus, et maskid pähe eestlastele. Reptiilid annavad templirüütlitele käsu tegutseda. Templirüütlid teevad illuminaatidele ülesandeks asi joonde ajada. Ja nende lakeid, globalistid ja soroslased, hakkavad kohe juhiseid ellu viima. Soroslaste ja globalistide sabas sörgivad kaasajooksikud: lilla brigaad, lödipüksid, homoteerull ja peavoolumeedia.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles