Anett avaldas oma esikalbumi «Morning After»

Kultuuritoimetus
Copy
Anett
Anett Foto: Getter Kuusmaa

Aneti uus album «Morning After» on tänasest vinüülplaadina poodides saadaval. Plaadilt leiab boonusloona ka Eesti Laulu konkursil superfinaali jõudnud «Write About Me». Albumi esitluskontsert on hetke olukorda arvestades esialgselt 29. detsembri kuupäevalt edasi lükatud ja toimub 14. mail, 2021 Alexela Kontserdimajas. Kõik ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval.

«Vaatamata sellele aastale ja kõigile katsumustele, mis sellega kaasa on tulnud, jääb minu jaoks siiski kõige positiivsemas ja ilusamas võtmes kõlama – elu esimene täispikk album ja vinüül. Mul on nii hea meel, et minu värske muusika on jõudnud nii ilusasse ja tähendusrikkasse vormi nagu seda on vinüülplaat. Seda albumit kirjutades ja tehes on kandnud mind seinast seina tunded ja mõtted, nii isiklikust kui välisest eluilust ja -valust, mis on leidnud tee plaadile. Ma loodan, et see jõuab, eriti nüüd, jõulude eel, paljude muusikaarmastajate vinüülikogusse ja kõrvu,» jagas Anett.

Koos vinüüli ilmumisega avaldas Anett muusikavideo singlile «Never Want to Leave», mis on pühendatud Võsule, ning võtab autentsete kaadritega kokku kogu albumi loomise aasta.

«Võsule pühendatud loo video kannab muuhulgas väga märgilisi hetki minu albumi valmimise aastast ja sellega seotud inimestest. Ma loodan, et iga vaataja tunneb end veel lähemal olevat minu jaoks meeldejäävale protsessile, ja albumi loomisele – see on minu jaoks väga oluline,« lisas Anett.

Aneti ametlik veebipood on 311.ee, kust on võimalik tellida signeeritud vinüüle: www.311.ee/anett

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles