Kellerteatri lavastust «Kelder» saab jõulude ajal veebis vaadata

Kultuuritoimetus
Copy
Kellerteatris esietendus põrgulik jõulupõnevik «Kelder».
Kellerteatris esietendus põrgulik jõulupõnevik «Kelder». Foto: Anastasia Semjonova

Kellerteater ootab alates 22. detsembri õhtust kõiki kogu perega vaatama veebikeskkonnas jõulupõnevikku «Kelder». Jõululoo on lavastanud Vahur Keller ja Riho Rosberg. «Kelder» sobib vaatamiseks kogu perega. Lavastuse mängivad Riho Rosberg, Kaisa Selde, Vahur Keller, Liis Haab või Pille-Riin Oksa. Etendust saab vaadatal kellerteater.television.ee kodulehel kuni 31. detsembrini. 

Kõik teavad, et kelder on üks müstiline paik, kuhu koguneb vanu asju ning mälestusi. Alati on seal midagi põnevat leida ja vahel on natuke hirmus ka. Vähesed teavad aga, et ühes ülisalajases keldris asub Jõuluvanade kool. See ennekuulmatu lugu räägibki ühest vaprast päkapikust, kes on otsustanud saada jõuluvanaks. Selleks tuleb tuleb tal läbida keeruline eksam ja seista silmitsi Jõuluvanade kooli kohutava ülemvaimuga.

Kellerteatri jõulupõnevikus näeb kauneid visuaalseid lahendusi ja illusioone, originaalmuusika loob armastatud helilooja Liina Sumera. Lavastuse kunstnik on Gerli Mägi, valguskunstnik Rene Topolev, illusioonide lavastaja Meelis Kubo, butafoor Sandra Lange.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles