Silver Sepp ja Kristiina Ehin andsid välja uue jõuluteemalise loo

Kultuuritoimetus
Copy
Silver Sepp ja Kristiina Ehin punusid kiiresti sündinud laulu oma lapsepõlve pühademälestused.
Silver Sepp ja Kristiina Ehin punusid kiiresti sündinud laulu oma lapsepõlve pühademälestused. Foto: Maria Kilk

Silver Sepp ja Kristiina Ehin andsid välja jõuluteemalise singli «Kojujõudmine». Muusiku ja kirjaniku ühine uus lugu räägib linnast maagilisse kodutallu jõudmisest ja esitab küsimuse, kas tuleks täita laste tobedaid plastmassist jõulukingisoove või püüda vanavanemate kombel kingitusi ise teha. Mistahes teed valides on tähtis, et nii suurtel kui väikestel oleks jõuludest rõõmu.

«Laulu tehes kujutasime ette Silveri kodutalu Treimanis, kuid minu ema Ly Seppel-Ehin tegi meil Tartus külas olles ka loole mõned värsid ja küllap kujutas tema ette hoopis oma päritolutalu Läänemaal,» kirjeldab Kristiina ja lisab, et kodutunne ja müütilse ürgkodu igatsus on eestlastel õrn teema.

«See on hea hooga tehtud lugu. Alles eelmine nädal kirjutasime, mängisime kõik sisse ja nüüd juba avaldame. Mõnes mõttes sündis see lugu tänu sellele, et esitasime endile detsembri alguses väljakutse luua iga päev midagi uut. Sissetallatud jõuluklassika rajad on tüütud ja ma ei kujuta ette, et peaksin kontserdil  näiteks «Valgeid jõule» laulma,» kirjeldab Silver Sepp.

Kristiina Ehini ja Silver Sepa aastalõpukontserti «Südamega kuulates» saab kuulata 29. detsebril kell 19 ERMi silla-alal, kuhu mahub piiratud arv hajutatud publikut. Kontserdile saab osta ka veebipileteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles