Elektroni voogteatris etendub lavastus, mis mõrandab vaatamise kogemuse

Kultuuritoimetus
Copy
«Killer Image».
«Killer Image». Foto: Elektron

Esmaspäeval, 28. detsembril algusega kell 19 etendub platvormil elektron.live/killerimage online-lavastus «Killer Image», mille autorid ja tehnilised teostajad on: Henri Hütt, Roland Karlson, Mihkel Tomberg ja e⁻lektron.

Lavastus «Killer Image» annab vaatajatele võimaluse kollektiivselt otsustada, millisel hetkel murdub muretu pilk, mida võimendab kollektiivne kogemus. Või on koos uudishimu rahuldamine turvalisem? Milliseks peaks kollektiivne reaalsus muunduma, et tekiks liiga kaugele minemise või piiri ületamise tunne? Kas sealjuures enese kõrvalt vaatamine on justkui välispidine enese teadvustamine või hoopis oma kriitika subjektiks muutumine? Koos kompame piire online’is. Just nendele küsimustele ja teemadele otsivad vastuseid etenduskunstnik Henri Hütt ning helikunstnikud Roland Karlson ja Mihkel Tomberg.

elektron.live’i etenduste seeria «Commissioned works» on tellimustöö etenduskunstnikele, et põhjalikumalt katsetada ja kujundada uut meediasuunda – voogteatrit. Kõik lavastused on kunstnikud spetsiaalselt loonud või kohandanud just sellele platvormile.

Kestvus : ~30 min

*NB! Aktsioon «Killer Image» ei ole sobilik vaatamiseks alla 16. aastastele noortele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles