Eriline kontsert 1. jaanuaril teles

Kultuuritoimetus
Copy
Uusaastakontserdil „Omaenda rada“ kõlab maailmamuusika kullafond, esinevad Eesti Riiklik Sümfooniaorkester ja rahvusmeeskoor dirigent Kristjan Järvi juhatusel. ETVs näeb seda 1. jaanuaril kell 19, kontserti vahendab ka Klassikaraadio.
Uusaastakontserdil „Omaenda rada“ kõlab maailmamuusika kullafond, esinevad Eesti Riiklik Sümfooniaorkester ja rahvusmeeskoor dirigent Kristjan Järvi juhatusel. ETVs näeb seda 1. jaanuaril kell 19, kontserti vahendab ka Klassikaraadio. Foto: Priit Mürk/ERR

Eesti Kontserdi traditsioonilist uusaastakontserti näeb erakordse salvestusena 1. jaanuaril algusega kell 19 Eesti Televisioonis.

Tänavune uusaastakontsert salvestati koostöös rahvusringhäälinguga esmakordselt ette. Nii sai see veerandsaja aasta pikkune traditsioon täiesti uue ilme, sest orkestri ja koori asetust tuli muuta, et muusikud püsiksid terved.

«Meie menukast uusaastakontserdist on kujunenud ilus algus igale aastale. Sel korral tuli meil plaanid mõistagi ringi teha ning mul on väga hea meel, et rahvusringhääling sellest pisut pöörasest ideest kiiresti kinni haaras. Loodame, et suudame üheskoos vaatajaid meeldivalt üllatada,» rääkis Eesti Kontserdi juht Kertu Orro.

Uusaastakontserdil «Omaenda rada» kõlab maailmamuusika kullafond, esinevad Eesti Riiklik Sümfooniaorkester ja rahvusmeeskoor dirigent Kristjan Järvi juhatusel. Kontserti täiendavad Doris Kareva kaunid luuletused, mida esitab Linnateatri näitleja Maiken Pius. ETVs näeb seda 1. jaanuaril kell 19, kontserti vahendab ka Klassikaraadio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles