Eesti rokk-ansambel Bourbon Sugar avaldas debüütalbumi

Kultuuritoimetus
Copy
Bourbon Sugar.
Bourbon Sugar. Foto: promo

Eesti rokk-ansambel Bourbon Sugar on avaldanud veebiplatvormidel oma debüütalbumi «Make a Wish», mis jõuab peatselt poelettidele ka vinüüli ja CD kujul.

Bändi looja, kitarrist ja kaasvokalist Grigori Rõžuk tõdeb, et ««Make a Wish» on sujuv rännak mööda rokkmuusika erinevaid tahke. Usun, et leidsime hea tasakaalu rockile omase tooruse ja tänapäevase produktsiooni vahel, milles osutasid hindamatut abi Eesti oma ala tipptegijad Kaarel Tamra ja Lauri Liivak ning Minerva Pappi Soomest. Oleme kõik tulemusega väga rahul ja loodame, et oleme andnud oma panuse, et Eesti rockmuusikale jõudu juurde anda.»

Lisaks kuuluvad ansamblisse Eesti otsib superstaari saatest tuntust kogunud vokalist Taavi Peterson, bassist Meelis Niine ja trummar Kaupo Saar. Albumil teevad kaasa ka mitmed teised Eesti muusikud, sealhulgas Paul Kristjan Tamme, Oliver Kivi ja Erki Pärnoja.

Bourbon Sugar on nime teinud suurematel Eesti muusikafestivalidel nagu Augustibluus, Kapa festival, Ulila Rock ning käinud Eestit esindamas ka Leedus Karkle festivalil. 2018. aastal jõudis bändi varasem koosseis Noortebänd finaali.

Kuula albumit Spotifyst ning Soundcloudist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles