ERKI Moeshow 2021 noorte disainerite kavandi konkurss on avatud

Kultuuritoimetus
Copy
ERKI moeshow, Anneliis Reili showcase.
ERKI moeshow, Anneliis Reili showcase. Foto: Arnaud Lafeuillade

ERKI Moeshow on 20. sajandil alguse saanud eesti moe suursündmus, mis suunatud noortele moedisaineritele, moetudengitele ning moehuvilistele. Osalejatel on võimalus valla lasta oma sügavaimad loomingulised fantaasiad, lõhkuda piire ja tuua vaatajateni ainukordsed ja seninägematud lahendused. Tänavuse moeshow kavandeid on võimalik esitada kuni 8. märtsini, tähtajaga kell 18. Konkursile pääsemiseks vajalik reglement on leitav Eesti Kunstiakadeemia lehelt.

Kandideerima on oodatud keskkooli lõpetanud, hetkel ülikoolis/ametikoolis/ kõrgkoolis õppijad ning õpingud 3 aastat tagasi lõpetanud loomeinimesed. Disainerid, kes pääsevad edasi ERKI Moeshowle, plaanitakse avalikustada 15. märtsil ERKI Moeshow kodulehel ja ERKI Moeshow sotsiaalmeedia kanalites, Instagramis ja Facebookis.

Maikuu lõpus Eesti moemaastikku raputav suursündmus toimub 2021. aastal kolmekümne neljandat korda. Järjepidevalt EKA tudengite poolt korraldatav ERKI Moeshow kõlapind ulatub ka väljapoole Eestit – igal aastal on moevõistlusse kaasatud nii rahvusvaheline žürii kui osalejad mitmelt poolt maailmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles