Filmisaade: kurikuulsa konna Pepe seiklused meemimaailmas

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy

See on iganädalase filmisaate «Hendrik Alla liikuvad pildid» 184. osa.

Sel nädalal andis Postimehe kultuuritoimetus on igaaastase Kultuuriveduri auhinna PÖFFile ja Tiina Lokile. Postimehe kultuurivedur on väike puust vedur, mille on käsitööna valmistanud puusepp Boris Puusepp. Aga Tiina Lokk pole muidugi mingi puuvedur, vaid Eesti filmimaailmas omab ta soomusrongiga võrdset löögijõudu.

Saate teises osas valgustab Tristan Priimägi teisipäeval algava DocPointi programmi. Sel aastal toimub DocPoint tervenisti veebis, niisiis on igaühel võimalus sellest osa saada.

Filme saab vaadata terve festivali vältel 2. veebruarist kl 18.00 kuni 7. veebruari südaööni. Nii rahvusvahelise kui ka kodumaise programmi puhul kehtib pilet filmi vaatamiseks 48 tunni vältel.  Kogu kavaga tutvuge siin.

Piletimüük ja tingimused

  • DocPoindi filmid on vaadatavad ainult Eestis.
  • Pileteid on võimalik osta kuni 7. veebruarini kell 23.50.
  • Pärast piletiostu jõuab sinu e-posti aadressile unikaalne piletikood, millega saad sisse logida Elisa Stage'i keskkonda alates festivali algusest ehk 2. veebruarist (erandiks on Eesti dokumentaalfilmid, millel on kindel linastuse algusaeg).
  • Eesti filmid esilinastuvad kuuel järjestikusel päeval ning avanevad igal õhtul kell 18. Kodumaiste filmide linastused on piiratud 250 vaatajaga ja alates esilinastuse hetkest on neid võimalik vaadata kuni pileteid jätkub või festivali lõpuni.
  • Kood kehtib 48 tundi pärast aktiveerimist ehk film on vaadatav kahe ööpäeva jooksul esmasest avamisest.
  • Filme on võimalik vaadata eesti- või ingliskeelsete subtiitritega.

Pärast saate salvestamist tuli uudis, et alates veebruarist on kinod üle Eesti taas avatud, nii et seal siis näemegi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles