Vene Teater plaanib 2. mail uuesti uksed avada

Kultuuritoimetus
Copy
Vene Teater
Vene Teater Foto: Vene Teater

Vene Teater plaanib uksed uuesti avada 2. mail, mil etendub krimidraama «Inspektor tuleb». J. B. Priestley näidendi lavastab teatri kunstiline juht Filipp Loss.

20. mail esietendub koguperelavastus «Alice», mis põhineb Lewis Carrolli tuntud lasteraamatul "Alice Imedemaal" ja selle lavastab Juliana Laikova. 

Kevadesse planeeritud esietendus «Tarkpea» Ostrovski näidendi «Pärast tarku palju, ette ei ühtegi» ainetel lükkub aga suvesse. Lavastus jõuab vaatajateni 19. augustil.

25. augustil toimub esietendus Vene Teatri väikeses saalis! Lavastus «Mrožek»  põhineb poola näitekirjaniku Sławomir Mrożeki kahel ühevaatuselisel näidendil. Lavastajad Viktor Marvin ja Dmitri Kosjakov lähtuvad absurditeatri mängureeglitest ja püüavad tõestada, et parim ravim meeleheite vastu on naer.

29. juulist 8. augustini kutsub Vene Teater vaatajaid nautima vabaõhuetendust «Eesti matus» Andrus Kivirähki näidendi põhjal. Seda eneseiroonilist, kohati valusalt naljakat ning samas nukra alatooniga lugu armastavad nii teatritegijad ise kui ka publik. Seepärast kutsub teater vaatajaid taas Viimsi vabaõhumuuseumisse, et nautida mere kaldal, vabas õhus, ajalooliste taluhoonete vahel seda kaasakiskuvat lugu Vene Teatri suurepärase näiteseltskonna esituses.

Ärajäänud etendustele ostetud pileteid saab vahetada uue etenduse pileti või kinkekaardi vastu, soovi korral ostetakse piletid teatri kassas tagasi.

Teatri kassa on avatud E–R kell 11–19 , L–P on kassa suletud.

Piletite vahetamise või tagastamise sooviga (nii PDF-piletid kui ka Piletilevi ja Piletimaailma kassadest ostetud piletid) palutakse saata e-kiri kassasse aadressil kassa@veneteater.ee

Kirjas tuleb välja tuua pileti ID-number ja täpsustada, kas soovitakse piletit vahetada või tagastada. Piletite tagastamise soovi korral palutakse lisada ka pangakonto number.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles