Laupäeval toimub Estonian Funk Embassy telefestival

Kultuuritoimetus
Copy
Funk Embassy TV Fest
Funk Embassy TV Fest Foto: promo

Tänavu viiendat tegutsemisaastat tähistav Estonian Funk Embassy kolib pidustustega Narva Vaba Lavale ja korraldab sünnipäevapeo telelainel. Funk Embassy TV Fest toob laupäeva, 27. märtsi õhtul algusega kel 19 lavale nii Lexsoul Dancemachine’i, Rita Ray ja Siim Aimla Funk Band’i kui ka kohaliku revüüprojekti The Motown Sound. Õhtut juhib Jüri Muttika, kes teeb kohapealt intervjuusid kohaliku kultuurielu veduritega. Samuti näeme bändide vahepausidel sketše, mille peaosas on Gameboy Tetris, kes pärjati hiljuti teenetemärgiga oma panuse eest lõimumisse. Funk Embassy TV Fest on tasuta jälgitav Telia Inspira kanalilt, Funk Embassy Facebook LIVE’na ja kodulehel funkembassy.eu/tv.

«Inimestega koos praegu tähistada ei saa, järgmine parim asi, mis teha saab, on kultuurielu uues kuumkohas ehk Ida-Virumaal pidada maha telepidu, millest saab osa võtta kogu Eesti ja muu maailm,» ütles Funk Embassy saadik ja algataja Henrik Ehte.

Peamine põhjus, miks telepidu just Narvas korraldatakse, on soov aidata kaasa piiride kaotamisele eesti- ja venekeelsete kultuurisõprade vahel ning viia tähelepanu maakonnale, mis koroonapiirangutest tingitult raskustesse sattunud. «Funk-saatkond on alati seisnud hea selle eest, et inimesi läbi muusika üksteisele lähemale tuua. Ajal, mil me seda füüsiliselt ei saa teha, on siiski oluline tunda kogukonna tunnet vähemalt hingelisel tasandil. Nii tuuakse meie piiriäärne maakond kõigile lähemale läbi 3,5h muusikasaate, kus vahelduvad otse-eetris ägedad bändid, saatekülalised ja ka lõbusad sketšid.»

Õhtu jooksul astub üles Funk Embassy esindus koosseisus street-funk supergrupp Lexsoul Dancemachine; souli skeene värskeim õhusõõm Rita Ray; ning talendikas Siim Aimla ja tema Funk Band. Legendaarse Detroiti plaadifirma Motown hitte esitab andekatest muusikutest koosnev revüüprojekt The Motown Sound.

Festivali ja Funk Embassy tegemisi on võimalik toetada soetades toetajapilet FIENTAST.

*Kõigi toetajate vahel loositakse otse-eetris välja suurejooneline auhinnapakett. Lisaks saavad toetajad Funk Embassy poe -25% sooduskoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles