Kunstifestivali «Ma ei saa aru» otsib vanakooli grafiti fotosid

Kultuuritoimetus
Copy
Eesti grafiti varase ajaloo üks legendaarsemaid taieseid “Crash”.
Eesti grafiti varase ajaloo üks legendaarsemaid taieseid “Crash”. Foto: Jaanus Hallmets

5. ja 6. juunil toimub Telliskivi Loomelinnakus esimest korda kunstifestival «Ma ei saa aru». Iga-aastane festival toob kahel päeval fookusesse ühe kunsti valdkonna ning tutvustab selle vaatamist ja mõistmist nii aktiivsetele kunstihuvilistele kui ka neile, kes vajavad huvi kasvamiseks väikest sõbralikku tõuget.

Sel aastal on festivali keskmes tänavakunst. Festival eel avatakse linnakus ka fotonäitus «Tallinna vanakooli grafiti», kuhu otsitakse fotosid pealinna grafiti taiestest Eesti iseseisvumise järgsest kümnendist.

«Otsime jäädvustusi grafiti teostest, mis olid Tallinna seintel 1990. aastatest kuni umbes 2004. aastani. Samuti võib saata ka fotosid tolle aja grafiti tegijatest,» räägib näituse korraldaja Ats Allaste. «Inspiratsiooniks, et oma sahtli põhjad, mälupulgad, floppyd ja fotofilmid ikka korralikult läbi tuhnida soovitame vaadata Instagrami kontot @tallinn.oldskool, kus on juba praegu üleval mitmed ägedad leiud,» lisab ta. Näitus avatakse 27. mail Telliskivi Loomelinnaku galeriis ja on lahti kuni juuli keskpaigani. 

Võimalikult hea kvaliteediga foto saab saata aadressile tallinnoldskool@gmail.com kuni 20. aprillini 2021. Pildi juurde lisada selle päritolu, aastaarv ja võimalusel lühikirjeldus ning kindlasti ka saatja kontaktid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles