Tommy Cash avaldas singli «Zuccenberg» ja uuel albumil kaasalöövad artistid

Copy
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Felix Laasme

Kontseptuaalkunstnik ja looja Tommy Cash avaldas reedel uue loo «Zuccenberg», mis on ühtlasi üheks muusikapalaks 9. aprillil ilmuvalt lühialbumilt.

Cashi uus album saab kandma pealkirja «Moneysutra» ning sellelt leiab ühise koostöö staaridega Diplo, $uicideboy$, Bones jt. 

«Selle loo teeb raev ja pettumus energiast, mis on juba mõnda aega keenud. Selles loos on kuulda kõiki tühistatud tuure, kontserte ja ootamist! Edasilükkamist! Kõike seda, mida see tobe viirus varjutab. Kõik mu sõbrad, kelle klubid suleti, kelle tööd võeti. Selles loos on kõik see. See lugu esindab kogu seda kinnist energiat, kuid samal ajal tervitab tulevikku. Kiitus Diplole ja $uicideboy$ile, kellega oli hämmastav töötada! Ei jaksa enam oodata!» kirjeldab artist Tommy Cash. 

Eelseisev lühialbum «Moneysutra» sisaldab endas koostööd artistidega Diplo, $uicideboy$, Bones, Riff Raff ja Eldzhey on Cashi meisterlik töö, mis tugineb enesekindlalt eelmisele täispikale albumile «¥€$». 

Avalugu «Zuccenberg» koostöös muusikutega Diplo ja $uicideboy$ on emotsonaalne hitilaeng Tommy Cashile omases stiilis - raskekaaluline ent tugeva energiaga, millele lisab oma ainulaadse mitmežanrilise maitsega vürtsi Diplo ning New Orleansi hingamisega $uicideboy$. 

Alates oma esimesest albumist «Euroz Dollaz Yeniz» 2014. aastal on Tommy nihutanud piire ning tegutsenud edukalt rahvusvaheliselt nii moetööstuses kui ka kunsti- ja muusikamaailmas. Muuhulgas saadab teda edukas koostöö tunnustatud moeloojaga Rick Owens, kellega ühes toimus 2019. aastal KUMUs näitus «Süütud ja Neetud». Lisaks anti välja ühine kollektsioon ning muusik astus üles ka Owensi SS19 moeshowl. Kultuslike visuaalide eest on Cash saanud kiitust üleilmselt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles