Ka tühjale saalile võib sündida ime

Janar Ala
, kultuuriajakirjanik
Copy
Fagotivirtuoos Martin Kuuskmann tühjas fuajees. 9. aprillil esineb ta ERSO TV kontserdil «Teekond». 
Fagotivirtuoos Martin Kuuskmann tühjas fuajees. 9. aprillil esineb ta ERSO TV kontserdil «Teekond». Foto: Mailiis Ollino

Viimasel ajal tehakse tihti juttu digipöördest. Selle põhjused on muidugi kõigile teada. ERSO võtab digipöördest osa ja on pannud käima oma televisiooni. See on põhimõtteliselt nagu Netflix, ainult «Breaking Badi» või «Better Call Sauli» asemel saab vaadata/kuulata, kuidas orkester mängib Beethovenit, Tüüri või Ester Mäge. Nüüd saab laisem inimene ka kontserdile minna. Rääkisin sel teemal pianisti ning ERSO maine- ja kommunikatsioonijuhi Kärt Ruubeliga.

Kas ERSO TV oleks tulnud ka ilma koroonata? On ta tulnud, et jääda?

ERSO TV idee on olnud õhus juba mitu aastat ja arutasime võimalikke lahendusi partneritega. Kooronaaeg vaid kiirendas seda protsessi ja lõi ühtlasi reaalse vajaduse ERSO TV järele. Kuna digitaalne platvorm võimaldab ERSO kontsertidel jõuda huvilisteni üle terve maailma, siis kindlasti jätkame kontserdiülekannetega ERSO TVs ka siis, kui koroonakriis on lõppenud. Juba praegu on meil päris arvestatav hulk vaatajaid väljaspool Eestit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles