Deathsomnia uus video on filmitud Pirita kloostri varemetes

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: promo

Uus Suurbritannia-Eesti bänd Deathsomnia avaldas esimese videosingli «Self Sabotage» ning sõlmis lepingud suurte rahvusvaheliste muusikatööstuse esindajatega.

Deathsomnia on uus kolmeliikmeline Suurbritannia-Eesti bänd, kelle omanäoline kõla lähtub düstoopilis-industriaalsest punkesteetikast, mida kannavad toored emotsioonid ja live-bändi energia. Deathsomnia uus duubelsingel tuli välja 9. aprillil Suurbritannia label'i Isolation Rec alt ja on nüüd saadaval kõikidel streaming-platvormidel ja 7” vinüülina.

Multiinstrumentalistidest bändi liikemetest esindab Eestit naislaulja Kadri Sammel, kes on publikule varem tuntud projektidest Forgotten Sunrise ja Bedless Bones. Projekti on algatanud Suurbritannias Richard Powley (Telepathy) ja Bruno Russo, kelle loominguline sünergia ja erinev taust pungi, hardcore’i ja elektroonilise muusika valdkondades on Deathsomnia žanripiire painutava omapära allikaks.

Deathsomnia bändi algus tuli võimsalt ning bänd sõlmis kohe plaadi- ja distributsioonilepingud firmadega Isolation Rec, kes levitab muusikat Euroopas, ja Deathwish Inc Põhja-Ameerikas. Lisaks võimsatele plaadifirmadele on Deathsomnia liitunud ka Euroopa ühe võimsama underground-muusika agentuuriga Doomstar Booking, kus nende kaaslasteks on sellised nimed nagu Mayhem, Oranssi Pazuzu, Myrkur, Igorrr, Author & Punisher jpt. Baltikumis ja Skandinaavias esindab bändi Eesti agentuur Damn.Loud, kes on siiani Eestisse toonud sadu välismaa artiste.

Deathsomnia esimesed kolm kontserti toimuvad Poolas ja Tšehhis koos Türgi postpunk duoga She Past Away. Esimesed Baltikumi ja Skandinaavia kuupäevad avalikustatakse peagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles