Submerged annab täna koos Tallinna DJ-dega kuuetunnise veebikontserdi

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: Attic Bass

Brooklyni drum’n’bass’i legend Submerged annab laupäeval, 24. aprillil veebikontserdi Tallinna DJ-stuudiost Attic Bass. Striimil mängivad Submerged, Conflict ja Kricher vinüüle; Neo_n, ttypical ja Ruutfunktsioon mängivad muusikat DJ-mängijatega. Ürituse jooksul kuuleb klubimuusikat 6 tunni jagu. Striimi on võimalik vaadata laupäeval 24. aprillil kella 17-st Attic Bassi kodulehelt: atticbass.com.

Submerged on põrandaaluse drum’n’bass’i kuningas, olles olnud aastaid selle skeene eestvedaja. Ta on tuuritanud Astanast São Pauloni ning Kiievist Brooklynini. Juba aastal 1999 asutas ta legendaarse plaadifirma Ohm Resistance, tänu millele on paljude tundmatute elektroonilise muusika geeniuste muusika üldsuseni jõudnud. Labeli hiljutisim üllitis on Kool Keithi, Scorni ja Submergedi ühissingel «Distortion».

Attiс Bass on heli- ja videosalvestusstuudio Tallinnas, kus igal nädalal toimuvad otseülekanded DJ-settidest. Peamiselt mängitakse drum'n'bassi ja technot, kuid tänu muusikamaastikul sarnaselt meelestatud inimestele, on nüüdseks Attic Bassi kanalil tutvustatud väga erinevaid stiile ja žanre, nende hulgas psytrance, dubstep ja breakcore.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles