Uue luulekogu avaldanud Jürgen Rooste esineb kirjanduslikul kolmapäeval

Kultuuritoimetus
Copy
Jürgen Rooste.
Jürgen Rooste. Foto: SCANPIX

Aprillikuus ilmub Jürgen Rooste uus luulekogu «Signaal surnud tähelt», mis on kolmas ja viimane mõttelisest kontseptuaalsest tsüklist «Meeleheite laulud», kuhu kuuluvad veel 2018. aastal ilmunud kogu «Veider aeg» ning mullune «Sagittarius A*». Kõik kolm raamatut on loetavad ka täiesti eraldiseisvalt, aga puudutavad üht eluperioodi, meeleoluseisundit ja hingeummikut.

Täna, 28. aprillil tuleb raamatust väike katke esitamisele kirjandusliku kolmapäeva üritusel, mis on alates kell 18 vaadatav Kirjanike Liidu Facebooki lehel: https://www.facebook.com/events/202141431497707

«Signaal surnud tähelt» on kogumik väga elulisi-realistlikke ja täiesti (oma)mütoloogilisi ajalaule sellest, kuidas armastus näppude vahelt libiseb, aga kuidas ikka ei taha alla anda! Kuidas riigi- ja rahvanatuke tahab käest libiseda, aga ikka ei anna alla! Kuidas lõpuks lootus võidab, kuigi see võib olla väike nukker lootus.

Meeleheide on karm ja ebaõiglane spordiala ning ellu jäävad vaid need veteransportlased, kes tolle ketta õigel ajal kolikambrisse heidavad.

Lisaks trükisele on koos sõber Siim Aimlaga kevade lõpuks/suve hakuks valmimas ka samanimeline audioraamat-heliteos, millest maitsmiseks-mekkimiseks mõned katked juba kättesaadavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles