Viljandi pärimusmuusika festivali programm ja suurus selgub juunikuus

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: Silver Tõnisson
Foto: Silver Tõnisson Foto: Silver Tõnisson

Viljandi pärimusmuusika festivali meeskond töötab selle nimel, et korraldada juuli lõpus neli päeva kestev festival. Pärimuspeo täpne programm ja mastaap sõltub siiski olukorrast koroonarindel ning pannakse paika 15. juuniks.

Festivali pealik Ando Kiviberg kinnitab, et pidamata tänavune folk ei jää ning meeskond töötab nii variantidega a, b kui ka c. «Päris koht, päris muusika, päris inimesed – see on see, mida tahame südasuvises Viljandis pakkuda,» sõnas Kiviberg. Ta avaldas lootust, et vaktsineerimisvõimaluse on selleks ajaks saanud kõik soovijad, nakatumisnäitajad on all ning festival pakub võimaluse turvaliselt kokku saada.

«Kuigi tahaksime väga oma publikut juba praegu rõõmustada täpsema infoga programmi kohta, siis sõltub see tingimustest, mis suvistele kultuurisündmustele seatakse. Olukord nõuab paindlikkust ja kohandumist ning paremate tingimuste ootuses tuleme selle infoga välja 15. juunil,» lisas Kiviberg.

Tänavuse Viljandi pärimusmuusika festivali passid on välja müüdud. Päevapasside ja kontsertide üksikpiletite müük selgub, kui festivali programm ja lubatav mastaap on paigas.

XXVIII Viljandi pärimusmuusika festival toimub 22.-25. juulini 2021 ning selle teemaks on kokkumäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles