Tartu hevimehed tegid koostöös sakslastega 69 roosat kassetti

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Ansambli Sküllfükk Satänik Slüts liikmed Eric Vödkamizer (vasakul) ja Thorvaldur Motörbreath.
Ansambli Sküllfükk Satänik Slüts liikmed Eric Vödkamizer (vasakul) ja Thorvaldur Motörbreath. Foto: Margus Ansu

Tartu raskemuusikakollektiiv Sküllfükk Satänik Slüts andis äsja välja kasseti, mis on verstapostiks ühistegevusest Saksamaal asuva plaadifirmaga Corrupted Flesh Records. Karmi muusikat viljelevad mehed kutsuvad ennast black-death-speed-metal'i (BDSM) ansambliks, mis otsetõlkes on musta, surmava ja kiire metalli bänd. Kuid lühend BDSM tähendab ühtlasi vägivaldseid seksuaalfantaasiaid, umbes nagu menuromaanis «Viiskümmend halli varjundit», aga karvaste meeste ja ohtra alkoholiga.

Sküllfükk Satänik Slüts alustas tegevust 2017. aastal, kui bändi ameeriklasest kitarrist Eric Vödkamizer soovis internetis müüa maha oma kitarrivõimendit ja ostjaks osutus Islandilt pärit, aga Tartus elav Thorvaldur Motörbreath. Mõlema eesnimi on nii nagu passis, kuid nime tagumine osa on lavanimi. Meeste sõnul oli neil ühesugune muusikamaitse ja huumorimeel, mistõttu jäid nad pärast tehingut edasi suhtlema.

«Tegelikult mõtlesin bändile nime välja juba 2013. aastal, kui ma mängisin ansamblis Tapper ja kui ma olin veel väga halb kitarrist ...» tutvustas Vödkamizer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles