Herald otsib uue albumi vinüülile panekuks hooandjaid

Kultuuritoimetus
Copy
Herald
Herald Foto: Viktor Koshkin

Eesti hevibänd Herald avaldas bändi kahekümnenda sünnipäeva puhul mullu oktoobris albumi «Kurat». Juba peale CD- ja digi-reliisi ilmumist uurisid fännid pisut salatsevatelt Heraldi liikmetelt LP-formaadis albumi kohta, sest Heraldi eelmine, auhinnatud 2015. aasta album «Masin» on ilmunud ka LP formaadis. Et «Kurat» vinüülile panna, küsib ansambel huvilistelt abi Hooandjas.

Vinüüle toodetakse piiratud koguses – kokku 333 tükki. Nendest 33 on eriti erilised eksemplarid, millel on ümbrise vahel värviline plaat (türkiis-sinine) ja lisaks spetsiaalne poster. Järgnevad 66 plaati on samuti erilised koos postri ja teist värvi LPga (läbipaistev sinine) ning ülejäänud 234 vinüüli on klassikalised musta värvi plaatidega. Kõik eksemplarid nummerdab bänd käsitsi.

Albumi formaat on gatefold ehk «raamat», mis lisab komplektile soliidsust ja kujunduspinda. Ümbrist katab täies ulatuses Kaspar Tamsalu tehtud suurepärane digimaal «Kurat», mida vinüülplaadi omanikud näevad palju suuremalt ja detailsemalt kui CD vahelehel.

Kogu selle ägeduse plaanib Herald valmis saada juuli alguses toimuva Eesti vanima ja vingeima rokkfestivali Hard Rock Laagri ajaks, kuhu bänd on ka esinema kutsutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles