Ellen DeGeneres lõpetab järgmisel aastal oma jutusaate

Copy
Ellen DeGeneres.
Ellen DeGeneres. Foto: Abc/Jimmy Kimmel Live/ZUMAPRESS.com

Variety ajakiri kinnitas, et saatejuht Ellen DeGeneres lõpetab oma jutusaate, mida ta juhib alates 2003. aastast. 

«The Ellen DeGeneres Show» lõpetab ametlikult pärast eelseisvat 2021-2022 hooaega ning saade on lõppemise ajaks kestnud 19 hooaega. 

Saate lõpetamine pole Variety hinnangul üllatav, kuna DeGenerese praegune leping lõpeb aastal 2022. Juba 2019. aastal lepingut pikendades oli kuuldusi, et ta kavatseb sarja lõpetada, kuid DeGeneres otsustas alla kirjutada veel kolmele aastale. 

Warner Bros., kelle Telepictures Productions üksus sarja toodab, on Variety andmetel DeGenerese lahkumiseks juba mõnda aega valmistunud. On ka spekuleeritud, et näitleja Jennifer Aniston võiks olla uus saatejuht, kuna ta avaldas neile muljet oma ülesastumisega «Elleni» saates. 

Kuigi DeGenerese saatel on olnud palju edu, on teda viimasel ajal kritiseeritud rassistliku käitumise ning hirmutamise pärast saates. 2020. aasta aprillis vahendas Variety ajakiri saate meeskonnaliikmete pahameelt palga vähendamise üle, lisaks heideti ette suhtlemisoskuse puudust ja tootjate halba kohtlemist pärast seda, kui pandeemia tõttu tootmine lõpetati. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles