LVLup! interaktiivne videomängude muuseum avab uksed uuel aadressil

Kultuuritoimetus
Copy
LVLup! Ootab külastajaid uues asukohas Akadeemia tee 28.
LVLup! Ootab külastajaid uues asukohas Akadeemia tee 28. Foto: Andrejs Rusinovksis

21. mail kell 15 avab LVLup! interaktiivne videomängude muuseum taas uksed peale ümberkolimist. Muuseum on end sisse seadnud Mustamäel aadressil Akadeemia tee 28.

LVLup! muuseum pakub hariduslikku, turvalist ja meelelahutuslikku programmi kõigile videomängusõpradele. Siin kohtub uus vanaga ja vastupidi – esindatud on konsoolid ja mängud 1980ndatest tänapäevani. Lisaks saadab neid ajastutruu interjöör koos paljude põnevate argiste detailide, raamatute ja muude objektidega. Endiselt on alles ka muuseumi suurim trump: nimelt saab artefaktidega ise mängida – läbi selle saab kõige põhjalikuma ülevaate videomängude tööstuse arengust ning iga põlvkonna eripäradest. Muuseumi on oodatud nii teismelised, lastega pered kui ka nostalgilised täiskasvanud.

LVLup! jälgib kõiki Vabariigi Valitsuse poolt hetkel kehtestatud piiranguid, arvestades sel nädalal veel kehtivat 25% täituvuse nõuet. Samuti palub muuseum kõigil külastajatel kanda maski (neid saab osta ka kohapeal). Soovitame külastajatel tulekust ette teatada, et saaksime ruumi täituvust paremini planeerida.

Muuseum on avatud K-P kell 15-19. LVLup! ruume saab reserveerida üritusteks ning tulemas on ka suvised linnalaagrid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles