Palaganibluusi ansambel Kaisa Ling Thing esitleb uut plaati prassingutel

Kultuuritoimetus
Copy
Kaisa Ling Thing «Läänemure lained» 
Kaisa Ling Thing «Läänemure lained» Foto: Albumikujundus

Kaisa Ling Thing tähistab oma teise täispika albumi «Läänemure lained» ilmumist ühe korraliku esitlusprassinguga. Plaadi esitluskontserdid toimuvad mais ja juunis nii Tallinnas, Tartus kui Saaremaal. Lisaks CD-le on valminud nüüd ka vinüülplaat, mida valitud, sest kohti kontsertidele on piiratud arv, saavad esitlusprassingutel ise oma käega katsuda ja endale soetada.

27. mail kell 19 esitletakse uut albumit «Läänemure lained» Tallinnas klubis Uus Laine, 4. juunil kell 19 Tartus Genialistide klubis ning 19. juunil kell 21 Saaremaal Illiku laiul.

Albumil «Läänemure lained» kõlab emakeelne vodevillimuusika. Plaadi 10 lõbusat (ja üsna tõsist) lugu räägivad salapärasest Läänemurest, mis igasugu tabude, hirmude ja kompleksidena me pea kohal lokku lööb. Bändi teine album on intiimne sissevaade naisbluusilaulja arengulukku, eklektiline segu 20. sajandi esimese poole musta muusika järelkajadest Ida-Euroopas ja algupärase eesti palaganibluusi esimesi katsetusi.

Kaisa Ling Thing paneb ühepalju rõhku nii muusikale, sõnumile kui ka palaganile. Humoorikas, glamuurne ja sädelev, samal ajal provokatiivne, poliitiline ja praaliv, nii omajagu rafineeritud kui ka veidike labane, valab ansambel kirgliku sõnumi dünaamilisse muusikalisse vorm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles