Sten-Olle avaldas albumi «Rapla»

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: Greta Roosaar

Sten-Olle Moldau avaldas täna digitaalselt oma kolmanda albumi nimega «Rapla». Füüsilisel kujul ilmub album 4. juunil.

Albumil kõlab kokku 10 laulu, mis on kõik Sten-Olle enda poolt kirjutatud. Osa lugudest on varem juba singlitena avaldatud, sh muusikavideo on saanud lood «Kummuli kaheksa», «Riburadapidi» ja «Põgenik».

«Üks Rapla suurimaid luksusi on see, et siin nagu justkui ei ole midagi. Looduslikult pole siin miskit glamuurset ja mägedeks nimetatakse meie külas suht iga küngast, sest muidu polekski ühtegi - aga just see ongi selle väikse paigakese võlu!» ütleb Sten-Olle oma kodulinna kohta.

«Kui tahad, et midagi elus erakordselt säraks, pead ise korraldama, Rapla annab sulle selleks ainult rahu ja aega. Minu viis seda võimalust kasutada on see album,» ütleb muusik.

«Tegelikult räägib album rohkem minust endast kui Raplast - 10 lauluga üht küla kokku võtta on ikka pigem võimatu. Kuid eks ma tegin nüüd otsa lahti, äkki järgmised jätkavad,» lisab Sten-Olle.

Albumil mängib lisaks Sten-Ollele terve hulk muusikuid: Sofia-Liis Kose, Indrek Mällo, Rauno Vaher, Aivar Surva, Liisi Metsvahi, Elisabeth Härmand, Katreen Ristmets, Paul-Gunnar Loorand, Tanel Aavakivi, Lauri Kadalipp, Allan Järve ja Johannes Kiik.

Albumi esimene esitluskontsert toimub 19. juunil Rapla Kultuurikeskuse sisehoovis, esitlustuur üle Eesti toimub 23.-25. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles