Täna algab kirjandusfestival HeadRead

Kultuuritoimetus
Copy
Muuhulgas annab linn hoogu kirjandusfestivalile HeadRead.
Muuhulgas annab linn hoogu kirjandusfestivalile HeadRead. Foto: Dmitri Kotjuh

Tänavu väiksemas mahus toimuva festivali avasündmuseks on Dmitri Kotjuhi fotonäituse avamine Tammsaare pargis. Fotonäitusel on jäädvustatud festivali mainekaid väliskülalisi läbi aastate. Pühapäeval, 30. mail, toimuvad näitusel ka ringkäigud festivali eestvedajatega.

Käivitub ka kirjanduslik peitusorienteerumine «Leia kirjanik». Festivali toimumise ajal 28.-30. mail ootavad valitud paikades me nimekad kirjanikud, kellelt võib raamatut või autogrammi küsida.

Reedel, 28. mail, saab Noblessneris kuulata Adam Culleni, Veronika Kivisilla ja Øyvind Rangøy mereteemalist luulet. Ungari Kultuuri Instituudi õuel esineb Kriszta Tóth ungari rahvajuttudega.

Laupäeval, 29. mail, räägib Jan Kaus Kalamaja pargis teemal «Pargid ja aiad kirjanduses». Algavad ka kirjanduslikud jalutuskäigud Elle-Mari Talivee ja Josez Katsi juhtimisel.

Pühapäeval, 30. mail, vestlevad Vabamus kirjandusteadlane Eneken Laanes ja ajaloolane David Vseviov teemal kirjandusest mineviku vangis.

Kõigest täpsemalt kirjandusfestivali HeadRead kodulehel headread.ee või FB lehelt https://www.facebook.com/headreadfestival.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles