Maailma üks mõjukamaid metal-muusika trummareid annab Tallinnas meistriklassi

Kultuuritoimetus
Copy
Iggor Cavalera’s Drum Talk.
Iggor Cavalera’s Drum Talk. Foto: promo

Iggor Cavalera viib 14. juunil läbi meisterklassi kõikidele trummimängu ja metalmuusika fännidele. Iggor Cavalera’s Drum Talk on 45-minutiline kohtumine Iggoriga, kus ta räägib oma kogemustest seoses trummimängu ja biidiloomisega. Seanss algab vestlusega tema karjääri taustast, mõjudest ja sellest, kuidas ta muusikat komponeerib. Muidugi järgneb sellele live-etteaste.

Rahva hulgast valitakse üks osavõtja, kellega koos Iggor trumme mängib. Lõpus on võimalik esitada küsimusi ning Iggor veedab hea meelega lühikese aja, et anda osalejatele autogramme. Samuti saab kohapeal soetada merch'i ja trummivarustust.

Iggor Cavalera on maailma üks mõjukamaid ja tuntumaid metal-trummareid, kes on tuntud eelkõige Brasiilia metal-bändi Sepultura asutajana. Edaspidi on ta kaasa löönud mitmes mainekas projektis, nagu Cavalera Conspiracy, Biohazard, Mixhell, Drumcorps, Soulwax jpt.

Üritust toetavad Stanford Music ja Vita Pictura. Üritust korraldavad agentuur Damn.Loud ja Sveta Baar. Kohtade arv on piiratud 100 inimesele. Piletid on müügil Ticketeris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles