Muusikaturu fookuspäev katsetab uudset terviselahendust

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: TMW

11. juunil toimub Tallinnas Von Krahli Teatris esmakordselt Eesti muusikaturu fookuspäeva konverents, mis keskendub kodumaise muusikasektori ja -ettevõtluse taastumisele ning uutele valdkondlikele arengutele. Sel puhul katsetatakse ühtlasi lahendust, mis võimaldab suvel ka suuremaid üritusi vastutustundlikult korraldada.

Alates 14. juunist saab korraldada üldistest nõuetest suurema osalejate arvuga üritusi, kui neil osalevad üksnes negatiivse testitulemusega, COVID-19 haiguse läbi põdenud või selle vastase vaktsineerimiskuuri läbinud inimesed. Lisainfo

Fookuspäeval osalemiseks kehtivad järgmised võimalused:

Tervisesertifikaadi alusel, mille saate alla laadida veebilehelt http://digilugu.ee Haiguse läbi põdenuks ja/või vaktsineerimiskuuri läbinuks tunnistatud isikute hulka kuulute, kui:

-olete läbi põdenud COVID-19 haiguse ja arst on teid terveks tunnistanud, millest ei ole möödunud rohkem kui kuus kuud;

-olete läbinud COVID-19 haiguse vastase vaktsineerimise kuuri ja saavutanud viimase vaktsiinidoosi järel maksimaalse kaitse;

-olete COVID-19 haiguse läbipõdemise järel saanud ühe doosi vaktsiini, saavutanud vaktsiinidoosi järel maksimaalse kaitse, või olete pärast esimese vaktsiinidoosi saamist haigestunud COVID-19 haigusesse, arst on Teid aga terveks tunnistanud.

Negatiivse viirustesti alusel:

-esitate saabudes kuni 72 tundi varem tehtud PCR-testi

-teete eelneval päeval või ürituse päeval kiirtesti. Kiirtestimise võimalust pakub korraldaja koostöös ettevõttega Meeskond Security.

Testimispunkt on avatud:

10. juunil ajavahemikus kl 16.00–21.00 Tallinna Lauluväljaku Oru väravas.

11. juunil alates kl 8.00 Von Krahlis kohapeal. Pakume varastele saabujatele kohvi ja värskeid ajalehti. Palume testiks varuda aega tund enne sündmust!

Kiirtesti kulud katab korraldaja, testi saanud isik saab vastava käepaela. Antigeeni kiirtestimist viivad läbi vastava kogemusega isikud Meeskond Security poolt. Soovitame teha kiirtest eelneval päeval, et vältida järjekorda üritusel. Nii tervisetõend kui ka testitulemus kehtivad koos isikuttõendava dokumendiga.

Et saadud kogemus otsustajatega läbi rääkida, lisati programmi arutelu «Tervisekaitse ja turvalisus», kus asjakohaseid selgitusi jagavad terviseameti juht Üllar Lanno, sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse, (kinnitamisel), viroloogiaprofessor ja teadusnõukogu liige Irja Lutsar, Meeskond Security juht Eigo Sõster. Modereerib Eesti Kontserdi kommunikatsioonijuht Andri Maimets.

Eesti muusikaturu fookuspäeval kehtivad hetkel avalikele üritustele kehtivad nõuded: 50% hajutatus, soovituslik maski kandmine siseruumides ja käte desinfitseerimine. Tervisesertifikaat ja testimine annavad meile kindluse, et on loodud turvaline keskkond.

Eesti muusikaturu fookuspäeva kava:

http://tmw.ee/et/eesti-muusikaturu-fookuspaev

Digitaalne osalus toimub Worksup vahendusel, unikaalne link saabub passiostjaile ja akrediteerituile meilile. Avapaneelist ja arutelust «Striim tappis raadiostaari» teeb ülekande Postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles