Kalle Sepp kehastub suvises monoetenduses helimeheks

Kultuuritoimetus
Copy
Kalle Sepp lavastuse «Helimehe tähetund» proovis.
Kalle Sepp lavastuse «Helimehe tähetund» proovis. Foto: Timm Vichmann

Laulja ja näitleja Kalle Sepp astub sel suvel üles Ain Mäeotsaga koostöös valminud monoetenduses «Helimehe tähetund», kus toob lavale helimeeste põnevad, naljakad ja intrigeerivad tõestisündinud seigad. Etendused toimuvad Võrumaal, Haanjamehe talus juulis, augustis ja septembris.

Kalle Sepp mängib oma elu esimeses monoetenduses helimeest, kes bändi kontserdi ärajäämise tõttu satub ise publiku ette ning eneselegi ootamatult avastab endas artisti ja meelelahutaja. Näeme ja kuuleme tõestisündinud uskumatuid lugusid tuntud Eesti ansamblitest ja armastatud lauljatest ning vähe sellest – näeme neid artiste endid, muidugi helimehe esituses! Risti ette ei lööda ja kellelegi ei halastata – olgu ta siis Karl-Erik või Anne, Ivo või Tanja, Metsatöll või Curly Strings. Läbi astuvad veel Tina Turner, Tom Jones, Elvis Presley ja paljud teised «dinosaurused».

«Alustasime talvel Ain Mäeotsaga minu esimese monotüki kirjutamist,» räägib Kalle ise. «Materjali kogusin juba enne – helistasin läbi häid sõpru helimehi, kes lahkelt jagasid minuga värvikamaid hetki oma tööst nii laval kui lava taga. Lisaks aitas mul sõnu seada ka Rein Pakk.»

Etendus annab vaatajaile aimdust, mis tegelikult ühe kontserdi eel, pärast ja ajal toimub ning millised on artistide salajased trikid, nipid ja rituaalid. Toimumispaigaks on imekaunis Haanjamehe talu Võrumaal, mis pakub ka majutusvõimalust. Lastele pakub etenduse ajaks tegevust HeiHopstipeod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles