Strych:9 esitleb Tallinnas ja Tartus oma debüütalbumit

Kultuuritoimetus
Copy
Strych:9.
Strych:9. Foto: Rasmus Põld

Strych:9 esitleb käesoleval nädalavahetusel, 18. juunil Tallinnas ja 19. juunil Tartus, alles eelmisel kuul avaldatud kaua oodatud debüütalbumit «Parasiit». Tallinnas aitavad meeleolu luua bändid Sold ja Surgent. Tartus aitavad saali kuumaks kütta Bloodfeather ja Sküllfükk Satänik Slüts.

Bändi Strych:9 kitarrist Ants Reiu kommenteerib: «Muidugi lisaks meie loomingu auditoorsele elamusele on selle lahutamatuks osaks ka visuaalse külje realiseerimine albumi esitluskonsertide näol. Meie oktoobris aset leidnud debüütkontsert tekitas palju menu ning on väga hea meel, et viimaks on meil võimalik ennast tutvustada ka Tallinna publikule. Loomulikult saab oma osa ka Tartu!»

«Korraldusega alustasime juba kuu aega tagasi ja selle aja jooksul on olnud palju teadmatust, kuid praeguseks on selge kõige olulisem, et kontserdid saavad edukalt toimuda. Nii Tallinnas kui Tartus astuvad meiega sama õhtu jooksul lavale tasemel kohalikud toetajad ja võin julgelt öelda, et suvine hooaeg saab igati väärilise avapaugu! Kontsertide muusikaline ampluaa on lai ja show saab olema vägev,» lisas Ants.

Strych:9 on 2018. aastal Tartus asutatud viieliikmeline raskemuusikat viljelev grupeering, mille muusikat iseloomustab omapärane segu nu-, death- ja industrial metalist. Lisaks eelmisel kuul avalikustatud debüütalbumile «Parasiit» on bänd andnud välja kolm muusikavideot.

Bändi oodatud albumi esitlust toetavad Tallinnas ansamblid Sold ja Surgent. Grupi kodulinnas, Tartus, astuvad lavale Bloodfeather ja Sküllfükk Satänik Slüts.

Tallinna üritus: https://www.facebook.com/events/139350361590479/

Tartu üritus: https://www.facebook.com/events/825917611657641/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles