Esimese välisstaarina astub Eestis peale piirangute kadumist üles Haddaway (1)

Meinhard Pulk
, toimetas
Copy
Haddaway 2019. aastal Tallinna lennujaamas
Haddaway 2019. aastal Tallinna lennujaamas Foto: Madis Sinivee

3. juulil Tallinna Lauluväljakul üles astuvad CryptoFesti välisesinejad on esimesed, kes astuvad Eestis üles peale koroonaviiruse taandumist ja suurürituste lubamist.

Esmakordselt toimuv muusikaüritus CryptoFest ei nõua inimestelt negatiivset koroonatesti ega vaktsiinipassi, teatasid ürituse korraldajad pressiteate vahendusel.

Lauluväljakul saab näha 1990ndate suurstaari Haddaway-d, vene skandaalse duo t.A.T.u. liiget Lena Katinat, slaavi diskobändi Virus!-t. Eesti muusika lippu hoiavad kõrgel Shanon ja Erich Krieger.

CryptoFest toimub ühepäevase festivali formaadis, kus muusika kõrval saab nautida sööke-jooke ja festivalimelu. Piletid on eelmüügis Piletilevis ning kohapeal. Esmakordselt Eesti kontserdiajaloos saab CryptoFestil maksevahendina kasutada krüptoraha Dagcoin, Bitcoin ja Etherum. Festivali väravad avatakse kell 12.30, algus kell 13, orienteeruv lõpp on kell 22. Festivali alal on samuti avatud Baltimaade suurim tivoli.

Valitsus kehtestab alates 28. juunist uued ürituste külastusmäärad, millega saab vabas õhus toimuvale kontserdile või festivalile lubada kuni 5000 inimest sõltumata sellest, kas vaktsineerimiskuur on tehtud või mitte. Samuti ei nõuta negatiivset koroonatesti ning kohapeal pole vaja end samuti testida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles