Festival Võnge toimub juba nädalavahetusel Tõrva vallas

Kultuuritoimetus
Copy
Festival Võnge.
Festival Võnge. Foto: Kiur Kaasik

Sel reedel ja laupäeval, 2. ja 3. juulil, toimub Tõrva vallas Sooglemäel, tulevase Mulgi Elamuskeskuse asukohas festival Võnge. Üles astuvad kuumad nimed nii Eestist kui ka välismaalt.

Võnkujaid ootab ees kaks pikka idüllilist suvepäeva täis maitseid, kunsti, kultuuri ning muidugi kordumatut festivalimelu ja suurepärast muusikat. Lavadel näeb ja kuuleb hetke kuumimaid nimesid Eestist, nagu näiteks Lexsoul Dancemachine, Rita Ray, Lenna, Puuluup ja Erki Pärnoja ning põnevaid artiste mujal maailmast, sealhulgas L’Impératrice ja S+C+A+R+R Prantsusmaalt, The Mauskovic Dance Band Hollandist, Coops Suurbritanniast, Jay-Jay Johanson Rootsist ja Jesse Markin Soomest.

Alates tänasest ei pea kuni 5000 osalejaga sündmused enam külastajaid testima. Samuti ei ole kohustuslik esitada immuunsust tõendavat dokumenti ega kanda maski. Festival toimub vabas õhus ning ruumi jätkub kõigile. Kohapeal on olemas ka desojaamad käte desinfitseerimiseks ning inimeste liikumine on sätitud nii, et oleks võimalik teistega distantsi hoida. Seega on festival turvaline ja oodatud on kõik muusikasõbrad, kuid muidugi – kui tunned end kehvasti, jää palun koju.

Ühtekokku astub Võnkel kahe pika päeva jooksul üles 30 esinejat kahel suurel ning mitmel pisemal pop-up laval: Di Bosco, L’Impératrice ja S+C+A+R+R Prantsusmaalt, The Mauskovic Dance Band Hollandist, Coops Suurbritanniast, Jay-Jay Johanson Rootsist, Jesse Markin Soomest, Elizabete Balčus, Reinis Jaunais ja Toms Grēviņš Lätist ning Eesti artistidest Catapulta, Egert Milder, Ellip, Erki Pärnoja, I Wear* Experiment, Jarek Kasar, Kreatiivmootor, Kukerpillid, Lenna, Lexsoul Dancemachine, Manna, Mari Jürjens, Pluuto, Puuluup, Riffarrica, Rita Ray, Sammalhabe, Seltskond Pargis, Worn Öut ja YE.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles