ERKI Moeshow otsib modelle

Kultuuritoimetus
Copy
ERKI moeshow casting Solarise keskuses.
ERKI moeshow casting Solarise keskuses. Foto: Karli Saul

Aasta oodatuim Eesti moekunsti sündmus ERKI Moeshow 2021 toimub 28. augustil Patarei Merekindluses. ERKI modellide casting'ul luuakse mahukas andmebaas, millest hiljemalt augusti esimesel nädalal valitakse välja modellid, kes pääsevad sel aastal ERKI Moeshow lavadele. Modelliotsingul on kohapeal ka disainerid ning modelli-, talendi- ja casting'u agentuur Agency Icon.

Modellide street casting toimub 3. juulil kell 12–14 Rotermanni kvartalis, aadressil Rotermanni 6, Ajamaja õuealal. Kohapeal toimub registreerimine, pildistamine ning osalejatel on võimalus näidata catwalkil juhtnööride järgi oma kõndimise oskust. Osalema on kutsutud kõik julged vähemalt 15-aastased noored, kes on unistanud moelavadel säramisest.

Castingule tulles palume selga panna neutraalset tooni mustrita ja logodeta t-särgi/topi/kleidi. Jalga panna kitsad või lühikesed püksid või seelik ja tennised. Tulla tuleks puhaste juustega ning ilma meigita, kerge jumestus on lubatud. Tüdrukutel palume kaasa võtta olemasolul kontsakingad ning pikkade juuste puhul juuksekumm.

Kohaletulijatel on eelis kohtuda disaineritega ja olla seega rohkem märgatud, et olla osa Eesti pikima ajalooga moesündmuse show'st ning saada leping rahvusvaheliseks modellikarjääriks modelliagentuuris Agency Icon.

Rohkem infot ürituse kohta leiab ERKI Moeshow Facebooki kanalilt, kus saab ennast juba eelregistreerida.

Kes street casting'ul osaleda siiski ei saa, saavad end registreerida läbi küsitluse SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles