Popiprintsessi piinad ehk Britney Spearsi varjatud elu

Tuuli Põhjakas
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Soojalt ja siiralt naeratav Britney Spears oma Hollywoodi Tähtede Allee tähekese avamisel. FOTO: Photolink
Soojalt ja siiralt naeratav Britney Spears oma Hollywoodi Tähtede Allee tähekese avamisel. FOTO: Photolink Foto: Photolink

Mis on siiani kõige kallim paparatsofoto, mis kunagi kõmulehtedele müüdud? Mitte eriti üllatuslikult on see üks foto 2007. aastast, kus end kiilaks ajanud Britney Spears püüab parasjagu kõmupiltniku autoakent vihmavarjuga sisse lüüa. Seesama paparatso müüs pildi kõigest mõni tund hiljem 500 000 dollari eest. Sellise summa eest saab päris mitu akent ära lappida.

Britney, kellel pole viimased 13 aastat olnud oma elu üle mitte mingisugust sõnaõigust ega kontrolli, sai eelmisel nädalal viimaks kohtus sõna, avameelselt ja ilustamata. Tema meelsust on seniajani väljendanud vaid Jamie Spears ning Britneyle isa poolt määratud ja kohtu poolt kinnitatud advokaat, kes mõlemad on meelekindlalt väitnud, et Britney on eestkoste all õnnelik: tal pole millestki puudust, ta saab oma lastega suhelda ja aega veeta, ta saab esineda ning tal on kõik vabadused, mis eestkoste piires võimalikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles