Pärnu Suveteater toob Pärnu Jahtsadama purjekakuuris välja lavastuse «Kuldrannake»

Kultuuritoimetus
Copy
Pärnu Suveteater toob 8. juulil Pärnu Jahtsadama purjekakuuris välja lavastuse «Kuldrannake».
Pärnu Suveteater toob 8. juulil Pärnu Jahtsadama purjekakuuris välja lavastuse «Kuldrannake». Foto: Plakat

Pärnu Suveteater toob 8. juulil Pärnu Jahtsadama purjekakuuris välja lavastuse «Kuldrannake». Näitlejatena osalevad Piret Laurimaa ja Sepo Seeman. Etendusi saadab laulude ja muusikaga multiinstrumentalist Olavi Kõrre. Dramaturg ja lavastaja on Tiit Palu. Lavastuses on mitu omavahel põimunud lugu eakatest paaridest, kes end eluõhtu päikeses soojendavad. Need on helged lood lihtsatest inimestest ja nende igapäevasest õnnest. Igaühes on peidus laps! Vaim ei vanane kunagi! See lavastus on pühendatud meie vanematele ja vanavanematele.

Pärnu Suveteatrile on see neljas lavastus Pärnu Jahtsadamas. 2016. aastal etendus «Klarissa kirjad», millest hiljem valmis ka ERR-i raadioteatris kuuldemäng, mis esindas Eestit meediafestivalil PrixEuropa Berliinis. 2018. aasta lavastuse «Inriid ja Toomas Nipernaadi» eest nomineeriti Piret Laurimaa aasta parima näitlejanna preemiale. 2019. aastal mängiti menukalt Eduard Bornhöhe jutustusele põhinenud lavastust «Armastuse narrid».

«Kuldrannakese» esietendus toimub 8. juulil Pärnu Jahtklubi purjekakuuris. Kokku antakse kuni 8. kuni 25. juulini 10 etendust. Etendused toimuvad 8., 9., 14., 15., 17., 18., 22., 23., 24. ja 25. juulil 2021 kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles