Hard Rock Laager, kõige kiuste

Tuuli Põhjakas
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi.  FOTO: Erlend Staub
Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi. FOTO: Erlend Staub Foto: Erlend Staub

Raskemuusikaaustajate suureks meeleheaks toimub sel aastal juba 20. korda Hard Rock Laager. Vana-Vigala imekaunis looduses, jõekaldal toimuv festival on unikaalne kohtumispaik, kus on juba kaks kümnendit saanud kokku nii eesti kui ka välismaa raskemuusika kahurvägi ja muusikaarmastajad. Vestlesin vahetult enne festivali algust laagri peakorraldaja Kaido Haavandiga festivali ajaloost ja olevikus puhuvatest tuultest.

Ürituse peakorraldaja Kaido Haavandi ütleb, et tunne on ürituse eel suurepärane. Eriti kuna kakskümmend aastat on ühe festivali kohta juba parajalt soliidne iga, liiatigi festivali jaoks, mis paigutub muusikamaastikul pigem alternatiivsesse kategooriasse. Aastate jooksul läbi käinud lääne artistide hulk vaid kinnitab ürituse olulisust kõigile raskemuusikasõpradele.

«Meil on õnnestunud aastate jooksul lavale tuua hulk artiste, keda metal’i-sõber ehk läbi aasta naljalt ei näe ega kuule, samas hindab kõrgelt ja näha ihkab,» kommenteerib Haavandi.

Paarkümmend aastat tagasi, aastal 2002, kui Hard Rock Laagri mõte tekkis, oli aeg ja kohalik muusikaskeene hoopis teistsugune kui praegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles