Station Narva festivalil võtab koha sisse ka vaktsineerimisbuss

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: Station Narva

5.–7. augustini toimuval muusika- ja linnafestivalil Station Narva pakub Narva haigla inimestele võimalust end kohapeal Covid-19 vastu vaktsineerida. Turvaliseks festivalikülastuseks kontrollitakse üritusel osalejate tervisesertifikaati ja pakutakse tasuta kiirtestimise võimalust.

Kogu festivali aja saavad soovijad end vaktsineerida Narva haigla vaktsineerimisbussis ürituse peamise toimumispaiga Narva linnuse sissepääsu juures. Vaktsineerimine on tasuta ja eelregistreerimiseta. Kasutatakse Pfizeri vaktsiini, mille teise doosi manustamise aeg on kuue nädala pärast ja maksimaalne kaitse viiruse vastu saavutatakse nädal pärast teist doosi. Vaktsineerima tulles tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument.

Turvaliseks festivalikogemuseks kontrollib festival külaliste tervisesertifikaati, mis tõendab Covid-19 vastu vaktsineerimist, viiruse läbipõdemist või negatiivset testi. Tervisesertifikaat kehtib koos isikut tõendava dokumendiga.

Festival pakub kohapeal ka tasuta kiirtestimise võimalust kõigile Station Narva festivalipassi või päevapileti omanikele. Festivali alale Narva linnuses pääsevad vaid testitud ja tervisesertifikaadiga külastajad.

Nii vaktsineerimisbuss kui ka kiirtestimise staap on avatud Narva linnuse sissepääsu juures kõigil festivalipäevadel:

N, 5. augustil kl 11–20

R, 6. augustil kl 11–00

L, 7. augustil kl 11–00

Festivalil osalejale teadmiseks

Vajalik on:

  • tervisetõend, mis tõendab Covid-19 vastu vaktsineerimist, viiruse läbipõdemist või negatiivset testi. Tõendi saab luua patsiendiportaalis digilugu.ee ja see kehtib koos isikut tõendava dokumendiga;
  • kuni 72 tundi varem tehtud negatiivne PCR-test;
  • kohapeal tehtud negatiivne kiirtest (võtab aega 10–15 minutit).

Korraldajad soovitavad saabuda festivali alale aegsasti, et vältida järjekordi.

Festivali toimumispaikades on kasutamiseks desinfitseerimivahendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles