Modulshtein esitleb oma uut albumit muusikapoes Terminal

Kultuuritoimetus
Copy
Modulshtein, «Timetrix».
Modulshtein, «Timetrix». Foto: plaat

Neljapäeval 5. augustil esitleb Tallinna kollektiiv Modulshtein oma uut albumit «Timetrix». Presentatsioon leiab aset muusikapoes Terminal Telliskivi kvartalis algusega kell 19.

Uues Modulshteini albumis on kaheksa autorikompositsiooni, uued kollaboratsioonid kohalike artistidega ja muusikaline eklektika. Plaadil on esitletud stiililine segu rahva-, elektroon- ja jazz muusikast. Kollektiiv töötab omale tavapärases stiilis, milleks on IDM, trip-hop, downtempo ja kaasaegne jazz, ning samas ka hip-hop ja etnika.

«Aasta tagasi meie kollektiiv, nagu paljud teised artistid, kaotas kõik plaanitud kontserdid ja tuurid. Siis tuligi see idee, et tuleb istuda stuudiosse ja alustada tööd uue albumi kallal. Kogu materjali salvestus võtis meil 10 stuudioseti, ja protsess kestis 9 kuud, mis on küllaltki sümboolne, » räägib kollektiivi juht, helilooja ja Vene Teatri muusikaline juht Aleksandr Žedeljov.

Plaadiesitusel muusikapoes Terminal (Telliskivi 60-2) esitab kollektiiv kõik lood, mis on läinud plaadile. Kohapeal saab suhelda muusikutega, osta vinüülplaate ja saada autogramme.

Lisainformatsioon:

https://www.facebook.com/events/413357879889883/

www.Modulshtein.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles