Pult pihku! Siin on telesügise uued eetritähed (1)

Liina Suvi Ristoja
, Spektri toimetaja
Copy
«Armastuse ­malev» stardib Kanal 2s.
«Armastuse ­malev» stardib Kanal 2s. Foto: Remo Tõnismäe/Elu24

Eesti telekanalite eeter ärkas sel nädalal suvi­sest roidumusest, et võidurelvastuda sügiseseks ­telerivaatamise tipphooajaks. Vaatajate pilgud loodetakse oma kanalile tõmmata kirevate telemängude, reality-draamade, uute kodumaiste seriaalide, aga ka praktilise või müstilise tarbetarkusega.

«Eesti otsib superstaari» uuel hooajal määravad noorte artistide saatust Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap. 
«Eesti otsib superstaari» uuel hooajal määravad noorte artistide saatust Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap. Foto: Tv3

Telemängud

Eesti telemaastiku kõige suurem meelelahutus­projekt, TV3 «Eesti otsib superstaari» sai juba ­eetriväliselt hoo sisse. Detsembris selguv uus Eesti lemmiklaulja saab 10 000 eurot ja plaadi­lepingu. Kohtunike rollis määravad alates 12. septembrist noorte artistide saatust Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap.

Saatejuhina on pühapäevastes otsesaadetes tagasi muusik Karl-Erik Taukar.

Muusikat jagub ka ETV eetrisse, mis toob oktoobrist vaatajate ette «Orkestri mängud». Margus Saare (pildil) juhtimisel panevad muusikalises telemängus oma teadmised proovile kuulsad eesti muusikud, heliloojad ja kontserdikülastajad ning esinevad Eesti tipporkestrid koos solistidega. Kõlab nii ­ooperit ja operetti, filmimuusikat, muusikale kui ka sümfooniaid.

Kanal 2 läheb sel sügisel uue sisseostetud formaadi katsetuse teed: võistluslikus telesõus «Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema» panevad oma kokkamisoskused proovile perepaarid, kus vanem pool peab noorema köögisagimist pealt vaatama ning närvide katkedes ­paanikanuppu vajutama ja appi tõttama. Juba nähtud telemängudest jätkab Kanal 2s reedeõhtuti 10 000-eurose auhinna­rahaga vanuse ära­arvamise saade «Kui vana ma olen?» Roald Johannsoniga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles