Euroopa tuleviku konverentsi arutelupaneel «Tallinn Euroopas»

Kultuuritoimetus
Copy
Euroopa tuleviku konverentsi arutelupaneel "Tallinn Euroopas" TMW festivali raames 29. septembril 2021 Philly Joe’s klubis kell 18.00-19.30
Euroopa tuleviku konverentsi arutelupaneel "Tallinn Euroopas" TMW festivali raames 29. septembril 2021 Philly Joe’s klubis kell 18.00-19.30 Foto: AS Postimees Grupp

Euroopa tuleviku konverentsi arutelude sari Eestis jätkub TMW festivali raames juba sel kolmapäeval, Philly Joe’s klubis. Vaata kell 18 algavat otseülekannet Postimehe vahendusel.

Kevadel algatasid Euroopa Liidu riikide valitsused Euroopa tuleviku arutelu, mis kestab järgmise aasta kevadeni. Valitsus uuendab Euroopa Liidu poliitikat järgnevateks aastateks. On hea aeg arutada, mida Euroopa on Tallinnale andnud, kuidas ELi võimalusi veelgi paremini ära kasutada ja kuidas nähakse siinkandis Euroopa tulevikku. Mis on need teemad ja tegevused, millele tuleks rohkem tähelepanu pöörata? Millised peaksid olema Eesti Euroopa-suunalised prioriteedid ja eesmärgid ning milline on või peaks olema Tallinna koht Euroopas?

Rahvaga arutavad neid teemasid ettevõtjad, haridus-, teadus- ja kultuuriinimesed, noored ning kohalikud poliitikud. Ettepanekuid, kuidas elu Tallinnas, Eestis ja Euroopas paremaks muuta, saavad aga teha kõik – kas arutelu ajal kohapeal või Euroopa tuleviku konverentsi üleeuroopalisel veebiplatvormil.

Arutelul osalevad:

𝐌𝐚𝐢𝐭 𝐏𝐚𝐥𝐭𝐬, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

𝐓𝐫𝐢𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐨𝐬, Eesti Noorteühenduste Liidu juhatuse liige

𝐒𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐏𝐢𝐡𝐥𝐚𝐤, arhitekt, õppejõud ja Eesti Kunstiakadeemia teadur

𝐌𝐢𝐡𝐡𝐚𝐢𝐥 𝐊õ𝐥𝐯𝐚𝐫𝐭, Keskerakond

𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧 𝐇𝐞𝐥𝐦𝐞, EKRE

𝐙ü𝐥𝐞𝐲𝐱𝐚 𝐈𝐳𝐦𝐚𝐢𝐥𝐨𝐯𝐚, Eestimaa Rohelised

𝐑𝐚𝐢𝐦𝐨𝐧𝐝 𝐊𝐚𝐥𝐣𝐮𝐥𝐚𝐢𝐝, Sotsiaaldemokraatlik Erakond

𝐊𝐞𝐢𝐭 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐮𝐬-𝐑𝐨𝐬𝐢𝐦𝐚𝐧𝐧𝐮𝐬, Reformierakond

𝐌𝐚𝐫𝐞𝐤 𝐑𝐞𝐢𝐧𝐚𝐚𝐬, Eesti200

Moderaator: Johannes Tralla, ETV

Vestlus toimub koostöös Euroopa Komisjoni esindusega Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles