Tallinnas esineb Kreeka death metal'i legend Septicflesh

Kultuuritoimetus
Copy
Septicflesh
Septicflesh Foto: Erlend Štaub

Tuleva aasta 27. märtsil esinevad Tallinna rokiklubis Tapper üks olulisemaid Kreeka metal-bände Septicflesh ning Hollandi sümfoonilise black metal'i alustala Carach Angren.

1990. aastal asutatud Septicflesh on oma karjääri jooksul avaldanud mitmeid demosid, EP-sid, kontsertalbumeid ning 10 stuudioalbumit, millest viimane «Codex Omega» ilmus 2017. aastal ning osutus üliedukaks üle maailma. Üks olulisemaid kontserte bändi ajaloos toimus Mexico Citys 140-liikmelise sümfooniaorkestri, mees-, nais- ja lastekooriga - see ilmub varsti DVD-l ühe olulisima metalmaailma plaadifirma Nuclear Blasti alt, mis peab Septicfleshi üheks revolutsioonilisemaks ning uuenduslikumaks hetkel tegutsevaks ekstreemmetal bändiks.

Carach Angren peaks kohalikule raskemuusikafännile tuttav nimi olema – viimati esinesid nad Eestis 2019. aastal koos Wolfhearti ja Thy Antichristiga. Bänd on praguseks avaldanud 6 kontseptuaalset stuudioalbumit ning nende edu on võimaldanud neil palju ringi tuuritada Euroopas ja USAs. Bändi viimane album «Franckensteina Strataemontanus» ilmus 2020. aasta juunis Season of Misti alt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles