Tartu loomemajanduskeskus ootab ettevõtlusnädalal külastama uuenenud Antoniuse õue

Kultuuritoimetus
Copy
Tiina Androni stuudio Antoniuse õues.
Tiina Androni stuudio Antoniuse õues. Foto: Kristjan Kasemets

Traditsiooniline üle-eestiline ettevõtlusnädal toimub sel aastal 4.–10. oktoobrini. Eesti suurima koolitusnädala juhtmõte on sel korral «Kohane ja võida!». Ettevõtlusnädalal jagub erinevaid sündmusi ka Tartu loomemajanduskeskusesse, mille tegevuspaik asub Tartus Kalevi ja Lutsu tänaval.

5. oktoobril kell 15–17 ootab LMK Kalevi 17 majja kuulama esimest üritust sarjast «Loomeka lood», kus praegused ja endised LMK inkubandid räägivad oma ettevõtte lugusid.

Värskelt Tartu parima iduettevõtte tiitliga pärjatud Degritteri asutaja Taniel Põld peab ettekande teemal «Turustuskanalid ja edasimüüjate võrgustik nišitoote näitel», Anu Aun klotsivabrikust jagab oma kogemust, kuidas ta müügikanalit otsides Amazonini jõudis ning Liis Tiisvelt iLLIMORist räägib teemal «Disaini loomise lugu».

6. oktoobril kell 16 avab oma õu ja uksed uuenenud Antoniuse õu Lutsu tänaval.

Külalisi tervitavad akustilise muusikaga Sandra ja Jalmar Vabarna, kohapeal saab maitsta toite Itaalia ja Palestiina toidumeistritelt ning kohtuda Antoniuse õue stuudiotes tegutsevate meistrite ja disaineritega. Samal päeval toimub ka «Loova mõtlemise tehnikate» töötuba Lutsu tn 3 kell 14–16, mida viib läbi Tartu loomemajanduskeskuse juht, lektor ja koolitaja Külli Hansen.

Ettevõtlusnädala lõppakordiks Tartu loomemajanduskeskuses on 7. oktoobril toimuv seminar «Tartu filmifond kutsub külla – filmitööstuse perspektiivid», mis leiab aset LMK konverentsisaalis Kalevi tänaval kell 16–18.

Ülevaate eesti filmitööstusest annab Kopli kinokompanii produtsent Anneli Ahven, Tartu filmifondi tutvustab ning Eesti filmitööstuse potentsiaalist rahvusvaheliste kaasproduktsioonide kaasamisel kõneleb Tartu filmifondi projektijuht Inga Koppel, Tartu filmifondi toel valminud filmide tegemisest jagavad oma kogemusi produtsent Anneli Ahven («Õnn tuleb magades» ning mängufilm «Johannes Pääsukese tõeline elu»), produtsent ja režissöör Katri Rannastu ning režissöör Joosep Matjus Wildkinost («Tuulte tahutud maa» ja «Pingeväljade aednik») ning produtsent Sander Lebreht (2020. aasta tudengifilmi Oscari võitja «Mu kallid laibad»).

Ettevõtlusnädala sündmused on kõik tasuta!

Kogu ajakava on leitav siit:

https://loovtartu.ee/lmk/uudised/567-ettevotlusnaedal-suendmused-5-7-oktoobrini-tartu-loomemajanduskeskuses

Tartu ettevõtlusnädalal pakutava programmiga saab tutvuda ja üritustele registreeruda veebilehel:

https://ettevotlusnadal.ee/tartu/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles