WATEVA esitleb laupäeval kultuurikatlas debüütalbumit

Kultuuritoimetus
Copy
WATEVA esinemas 2021. aastal festivalil Beach Grind.
WATEVA esinemas 2021. aastal festivalil Beach Grind. Foto: Andrei Ozdoba

Laupäeval, 16. oktoobril toimub kultuurikatlas elektroonilise kollektiivi WATEVA albumiesitluse pidu. Lisaks astuvad üles Jozels, Siimi MHKL ja Notitz ning mitmed nimekad külalisartistid, kes «Disposable Society» nimelisel debüütalbumil kaasa tegid.

Augusti hakul ilmunud «Disposable Society» on WATEVA debüütalbum, mis valmis üle kahe aasta. Postapokalüptilise temaatikaga helikandja on kontseptalbum, mille aines pärineb osaliselt viimase kahe aasta jooksul maailmas toimunust ning pöörab tähelepanu jätkusuutlikkusele ja planeet Maa hoidmisele.

Kogu albumil on WATEVA liikmete Hugo Martin Maasika ja Kris Evan Säde sõnul väga kunstiline ja suur roll on just nimelt visuaalsel poolel, millest andis aimu ka albumi nimiloo «Disposable Society» muusikavideo. Sedasi on laupäeval toimuval esitluspeol pööratud suurt rõhku just nimelt tehnilistele lahendustele, mis ühes WATEVA loominguga kultuurikatla Black Box saali ühtse terviku loovad.

«Nii eepilist lava pole meie kontsertidel veel kunagi olnud,» sõnavad muusikud ootusärevalt. «Kogu meie seljatagune täitub LED-ekraanidega, kuhu kuvatakse spetsiaalselt selleks õhtuks loodud visuaalid. Kogu produktsioonitiim on sellesse väga palju panustanud ja ootame juba, et laupäeval tulemust oma silmaga näha!» räägivad Maasikas ja Säde, kellega ühinevad õhtu jooksul külalisartistidena lavale ka NOËP, Daniel Levi, Karl Killing, Stefan, manna, Emily J ja Asena.

WATEVA on 2018. aastal tegevust alustanud rahvusvahelise lennuga elektroonilise muusika kollektiiv, kelle looming on kogunud eri platvormidel kümneid miljoneid kuulamisi. Nende muusikat on avaldanud mainekad plaadifirmad, nagu Future House Music, Armada Music, Selected ja NoCopyrightSounds ning nad on üles astunud suurtel lavalaudadel ja festivalidel üle Euroopa. WATEVA tegemistega saab olla kursis Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles