Juurikas. Vanad autod tõrjuvad koroonat (2)

Endel Türrenmatt
, Peatoimetaja
Copy
Teeme rahval tuju paremaks!
Teeme rahval tuju paremaks! Foto: Allan Hmelnitski

Käisin keskturul auto jaoks värsket lõhnakuuske valimas. Ei tahaks, et auto seespoolt haiseb, kui külmaga peab aknaid kinni hoidma. Mul on keskturul üks tuttav kaupmees, kes toob Venemaalt väga kvaliteetseid Tambovi lõhnakuuskesid. Need lõhnakuused on hinnalt märksa soodsamad kui poodides. Pealegi on sortiment väga lai – leidub nii meestelõhnasid kui ka daamidele sobivaid.

Poe tagaruumis kohtasin juhuslikult ühte tuttavat, kes oli tulnud ilukilpe vaatama. Kuulnud, et sõidan möödunud sajandi lõpus toodetud Passatiga, tuli ta välja autot vaatama. Ekspert roomas kohe auto alla, uuris õlivanni ja mootorit, toksis kumme kinganinadega ja kuulas auto häält.

«Hoia seda masinat nagu silmatera! Varsti maksab see Passat sul pool miljonit!», avaldas tundmatuks jääda sooviv ekspert mulle automaailma inside-infot. «Ära minu nime lehte pane, automüüjad maksavad mulle kätte vilepuhumise eest. Aga tõde see ei muuda, vanad autod kaitsevad omanikku koroona eest ja hakkavad peagi hingehinda maksma,» usaldas asjatundja seni vaid autoringkondadele teadaoleva fakti.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles