Inglise rokkbänd Placebo tuleb Eestisse!

Kultuuritoimetus
Copy
Placebo Positivusel.
Placebo Positivusel. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Inglise rokkbänd Placebo annab tuleva aasta 14. oktoobril Tallinnas Saku suurhalli blackboxis üle 7 aasta taas kontserdi. Kontsert toimub 2022. aasta alguses ilmuva albumi «Never Let Me Go» tuuri raames. 

1994. aastal Inglismaal loodud ebatraditsiooniline britpop'i ja gootikat segav ansambel tegi muusikamaastikul läbimurde 1997. aastal singliga «Nancy Boy». Lugu sai kohe populaarseks. Tüüpilisest üheksakümnendate briti muusikaskeenest tõusis Placebo esile just oma androgüünsema väljanägemise ja depressiivse muusika ning seksuaalsusest, vaimsest tervisest ning narkootikumidest kõneleva lüürika poolest, millele nad on tänini truuks jäänud.

Placebo on välja andnud seitse stuudioalbumit, mis kõik on jõudnud Ühendkuningriigis 20 parima hulka ja müünud maailmas umbes 11 miljonit plaati. Bändi kuulsaimate lugude hulka kuuluvad näiteks «Every You Every Me» ja «The Bitter End».

Septembris avaldas bänd üle viie aasta esimese uue singli «Beautiful James». «Never Let Me Go» on nende kaheksas täispikk album. 

Piletite müük algab 15. novembril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles