Kellerteatris esietendus Indrek Hargla uus vaimude müsteerium

Kultuuritoimetus
Copy

Eile esietendus Kellerteatris Indrek Hargla uus vaimude müsteerium «Hingede tund» korraga nii teatrisaalis kui otseülekandena. Autor kirjutas põneva näidendi just Kellerteatri trupile mõeldes. Mängivad Liis Haab, Kaisa Selde ja Hans Kristian Õis. Lavastaja on Vahur Keller, kunstnik Britt Urbla Keller, liikumisjuht Kristina Paškevicius ja valguskunstnik Rene Topolev.

«Hingede tunni» tegevus toimub vahetult enne jõule, kui kolm endist klassikaaslast tulevad taas kokku üksildasse maamajja, millega neid seovad sünged mälestused. Seekord aga on ühel neist kavatsused, mis teisi esialgu kohutab: ta tahab korraldada eksperimendi, et teada saada saladusi, mis võib-olla peaksid jääma igaveseks maetuks. Kirjanik Indrek Hargla ja Kellerteatri trupi koostöös valmiv põnevik vaatab sisse inimese psüühika sügavamatesse kihtidesse ning seal peituvatesse hirmudesse.

Lavastust mängitakse veel 2., 3., 4., 9., 10., 11. ja 16. detsembril kell 19.30. Kõigist etendustest tehakse ka veebi otseülekanded aadressil https://tv.kellerteater.ee. Lisaks saab kahel laupäeval, 4. ja 11. detsembril kell 12.00 nii Kellerteatri saalis kui ka otseülekandena vaadata Riho Rosbergi lastele mõeldud jõulupõnevikku «Kelder».

Mängukava ja täpsema info leiab teatri kodulehelt https://kellerteater.ee.

Lavastuse koduleht: https://kellerteater.ee/lavastused/hingede-tund/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles