Festivali juht Tiina Lokk: «Ma meeletult kartsin, sest olin niigi eelarvega miinuses.»

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy
«Tegelikult on lugu selles, et lihtsalt kujutage ette, kuhu ma selle Keanu Reevesi oleksin toonud? Kas kaubanduskeskuse kinno või?»
«Tegelikult on lugu selles, et lihtsalt kujutage ette, kuhu ma selle Keanu Reevesi oleksin toonud? Kas kaubanduskeskuse kinno või?» Foto: Sander Ilvest

Pimedate Ööde filmifestivali (PÖFF) direktor Tiina Lokk teatas Postimehe otsesaates, et kassahitt «The Matrix Resurrections» («Matrix: ülestõusmine») peaosas superstaar Keanu Reevesiga oleks esilinastunud tänavu PÖFFil. «The Matrix Resurrectionsi» esilinastus oleks toimunud PÖFFil – täiesti reaalselt! Aga see stuudio lükkas üleüldse selle protsessi pandeemia tõttu edasi,» märkis ta.

Maineka filmifestivali juht Tiina Lokk tunnistas, et «Matrixi» esilinastus oleks toimunud tänavu PÖFFil, aga pandeemia tõttu lükkas filmikompanii esilinastuse edasi. «Kõik (ettevalmistused) olid juba valmis,» sõnas ta, lisades, et hinnapakkumiseni küll ei jõutud.

Samas tunnistas Lokk, et megahiti PÖFFile toomine hirmutas teda kohutavalt. «Ma meeletult kartsin, sest olin niigi eelarvega miinuses,» nentis ta. «Ainuüksi tema siia toomine ja ülalpidamine läheks maksma 100 000 eurot. Kõikide filmifestivalide eelarved on just seetõttu hästi suured,» tõi ta näite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles