GALERII ⟩ Esimene pilk: kuidas näeb välja uus tanstu- ja muusikakool? (2)

Kultuuritoimetus
Copy

Kolm kooli - Tallinna Muusikakeskkool, Georg Otsa nimeline Tallinna Muusikakool ja Tallinna Balletikool - on koondunud nime alla MUBA ja valmistub uues ning spetsiaalselt tantsu- ja muusikahariduseks ehitatud koolimajas õpilaste vastuvõtuks.

«MUBA tarkus ja tugevus põhineb kolme liituva kooli kogemustel ja põhjalikel teadmistel. Tegemist on ainulaadse kooliga, kus koos on põhikool, gümnaasium ja kutseõpe oma erinevates vormides. Kõrgel tasemel tantsu ja muusikat saab õppida koos üldharidusega,» rääkis Timo Steiner.

Koolijuht Timo Steineri sõnul valmib 23 000 ruutmeetril Eesti kultuuri- ja haridusmaastiku jaoks ainukordne hoone, kus on 120 muusikaklassi, mis saavad olema varustatud üle 100 klaveriga, 6 tantsustuudiot, suur saal 450 istekohaga ja 2 kammeraali ning blackbox, 2 foonikaga helistuudiot, 74 kohta õpilaskodus, ujula ja siseaed, kus saab puhata ja mõtiskleda. Kokku ruumi üle 700 õpilasele ja 300 õpetajale. Kõik selleks, et anda parimat haridust muusikas, balletis ja kaasaegses tantsus!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles