Kaose linna moosekandid – Psychoterror 30!

Hindrek Reiman
, punkmuusik
Copy
Freddy ja Psychoterror esinemas 2018. aastal.   FOTO: Madis  Sinivee
Freddy ja Psychoterror esinemas 2018. aastal. FOTO: Madis Sinivee Foto: Madis Sinivee

Viimane kord, kui Psychoterrorit kontserdilaval mängimas nägin, oli mullu sügisel. Sattusin juhuslikult oma bändiga nende soojendusesinejaks. Sellel korral tähistasime kõik samamoodi olulise bändi, Kurjami 25. hällipäeva. Psychoterrori esimehe ja vokalisti Freddy Grenzmanniga õnnestus mul tookord vahetada vaid mõni sõna. Ta oli just jõudnud lavatagusesse ruumi, kui mainisin, et meil on seljas sarnased teksatagid, mille peale viskas vanameister oma tagi põrandale maha ja tegi külmkapi ukse lahti. Nähes külmkapis ainult käsitööõllesid, küsis ta: «Kas siin mõni normaalne õlu ka on?»

Kuidas Psychoterroril praegu läheb?

Psychoterroril läheb praegu hästi, oleme tegelenud uue materjali kirjutamisega. Esinemisi on viimasel ajal loomulikel põhjustel pigem vähe olnud.

Kas te ise veel usute sellesse, millest te laulsite 30 aastat tagasi?

Jah, kuid rõhutan, et aja möödudes on tähendused enda jaoks muutunud. Vanusega kipub neid tekste hoopis teise nurga alt vaatama. Aga samas muidugi usun sellesse, mis ma teen ning olen teinud. Muidugi võiks ju öelda, et ei, aga olen praegu liiga siiras tujus, et poosetada ja laiata. Las ta olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles