Juurikas. Kolm meest Pekingis, pardist rääkimata (2)

Uuno Prostamool
, Euroopa Haige Mees
Copy
Eesti koondise majutuspaik. Minu toanaabriteks on olümpia­komitee president Sõõru­maa ja kuulus spordiaja­kirjanik Kuusekepp.
Eesti koondise majutuspaik. Minu toanaabriteks on olümpia­komitee president Sõõru­maa ja kuulus spordiaja­kirjanik Kuusekepp. Foto: Fotod: Remo Tõnismäe, Internet

Halloo, Tallinn, siin Peking! Taliolümpiamängud on alanud. Vaprad eestlased on astumas medaliheitlusesse. Tulge meie kanalile, jääge meie kanalile, ainult meie kanalil saate kõige operatiivsemat ja objektiivsemat infot. Ärge minge meie kanalilt ära, isegi mitte Midsomeri mõrvade ajal.

Tegelikult oleks huvitav teada, kes kurat soovitas Eesti olümpiakomiteel kasutada Pekingisse reisimiseks Mongoolia sõltumatu lennukompanii teenuseid. Jah, ma saan aru, et Eesti riigil on raha vähe, sest kogu kuradima papp makstakse Eesti Energiale elektriarveteks ja sellepärast tuleb eelistada soodsama hinnaga teenust. Mongoolia lennuliinil on piletihinnad tõesti väga odavad. Paraku teenuse kvaliteet on hinnale vastav. Ei, ega ma ei ütle – lend 1947. aastal ehitatud unikaalsel biplaanil An-2 üle Ida-Aasia tasandike on elamus omaette. Juba see on tohutu ime, et metsavahina tuntud ühemootoriline lennuk üldse suudab õhus püsida.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles